Posebno priznanje HID-a dodijeljeno Djurdjici Težak

Na Godišnjoj skupštini HID-a za 2018. godinu održanoj u srijedu 12.12.2018. predsjednik HID-a Ivo Tokić dodijelio je u ime Upravnog odbora posebno priznanje HID-a Djurdjici Težak, za njene zasluge i doprinos u razvoju informacijskih znanosti i djelatnosti.

Djurdjica Težak se u svom dugogodišnjem znanstvenom i predavačkom radu na Sveučilištu u Zagrebu prvenstveno bavila kemijom, ali je predano radila na unaprijeđenju i razvoju informacijskih znanosti i djelatnosti u nas te na njihovom usvajanju kod studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon zahvale, Djurdjica Težak je održala kratku prezentaciju o svom radu na području informacijskih znanosti  koji se očitovao u uvođenju kolegija iz tog područja u redovnu sveučilišnu nastavu, redovitim predavanjima studentima, zatim objavljenim publikacijama iz tog područja kao i predavanjima i na informacijskim skupovima. Tom je prilikom, kao aktivna sudionica tadašnjih događanja, istaknula i neke manje poznate i zanimljive detalje iz povijesti razvoja informacijskih znanosti u nas.

Još jednom, čestitamo Djurdjici Težak na ovom priznanju za njezin dugogodišnji uspješni rad!

Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo

Ažurirano 18. prosinca 2018 — 9:35
Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo © 2014 Frontier Theme