Javni poziv na predlaganje kandidata za dodjelu Nagrade Tibor Toth

Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo objavljuje:

JAVNI POZIV
na predlaganje kandidata za dodjelu

Nagrade „Tibor Toth“

Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo ustanovilo je Nagradu „Tibor Toth“ kao znak javnog priznanja koje  se dodjeljuje stručnjacima i znanstvenicima mlađe i srednje generacije za značajan doprinos na području informacijskih znanosti i djelatnosti. Nagrada je nazvana imenom mr.sc. Tibora Totha, istaknutog hrvatskog informacijskog stručnjaka  i znanstvenika koji je svojim radom unaprijedio i promicao informacijske znanosti i djelatnosti na opću dobrobit naše zajednice.

Nagradu dodjeljuje Odbor za dodjelu nagrade Tibor Toth  Hrvatskog informacijskog i dokumentacijskog društva.

Pravo predlaganja kandidata imaju svi članovi HID-a kao i ostali zainteresirani. Obrazloženi prijedlozi moraju sadržavati radnu biografiju kandidata i priloge kojim se potvrđuje značenje predloženog rada u području informacijskih znanosti i djelatnosti. Prilozi trebaju biti pripremljeni na način da se iz njih može nedvosmisleno utvrditi vrsta i značajke predloženog rada. Po potrebi, Odbor može zatražiti dopunu prijedloga.

Pravilnik o dodjeljivanju Nagrade Tibor Toth objavljen je na mrežnim stranicama Hrvatskog informacijskog i dokumentacijskog društva >> ovdje.

Obrazloženi prijedlozi dostavljaju se u dva primjerka poštom na adresu: Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo, c/o Knjižnica IRB, Bijenička 54, 10000 Zagreb; ili u elektroničkom obliku na adresu tajnika HID-a marina.mayer@irb.hr (s naznakom u polju Predmet/Subject “Prijedlog za Nagradu Tibor Toth”).

Rok za slanje prijedloga je 31. ožujka 2014. godine.

Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo

Zagreb, 10.2.2014.

Ažurirano 11. veljače 2014 — 11:14
Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo © 2014 Frontier Theme